BestPrice.gr

Πολιτική επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ /ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Enterhome στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.enterhome.gr

Ακύρωση παραγγελίας
Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.enterhome.gr, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία.

Υπαναχώρηση και επιστροφή προϊόντων λόγω αλλαγής γνώμης
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος παραλαβής και επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε (αρχική συσκευασία), δεν εχουν χρησιμοποιηθεί και συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την επιστροφή των προϊόντων συμπληρώνετε τη φόρμα υπαναχώρησης η οποία εμφανίζεται πατώντας το πλήκτρο ΦΟΡΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ και την αποστέλλεται στο e-mail: [email protected]. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν μπορεί να ασκηθεί για αγαθά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένα για τον συγκεκριμένο καταναλωτή. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς. Αν δεν μπορείτε να επιστρέψετε μόνοι σας τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το online κατάστημα του Enterhome (www.enterhome.gr) η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς μπορεί να τα επιστρέψει για εσάς με μία επιπλέον χρέωση. Η χρέωση για τη μεταφορά των προϊόντων σας εξαρτάται από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας, το βάρος και των όγκο των εμπορευμάτων. Όποιο τρόπο και αν επιλέξετε για την αίτηση επιστροφής των προϊόντων, το αίτημα επιστροφής τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία που μας δηλώνετε το αίτημα επιστροφής των εμπορευμάτων. Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των επιστραφέντων εμπορευμάτων από τo Enterhome, και εφόσον αυτά δεν έχουν υποστεί ζημιές ή φθορές και υφίστανται όλες οι προϋποθέσεις επιστροφής τους, το Enterhome θα επιστρέψει στον πελάτη το ποσό της αξίας των επιστραφέντων προϊόντων πλην το κόστος των μεταφορικών αποστολής και επιστροφής των προϊόντων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποίησε ο πελάτης για την αρχική συναλλαγή (π.χ. πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό), εκτός εάν ο πελάτης έχει συμφωνήσει ρητώς κάτι διαφορετικό.  Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους και υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς. Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη ή έχει μειωθεί η αξία του από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων, το Enterhome θα εκτιμήσει την αξία των ζημιών και το ύψος της μείωσης της αξίας τους και σε περίπτωση που το Enterhome υποχρεωθεί να προβεί σε επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, το αντίστοιχο ποσό της ζημίας θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό της επιστροφής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

Επισήμανση: Προσοχή!!!  Προϊόντα όπως στρώματα μαξιλάρια ύπνου και προστατευτικά στρώματος δεν επιστρέφονται εφόσον έχει ανοιχτή η συσκευασία τους  (για λόγους υγιεινής)


Επισήμανση: Προσοχή!!! Τα προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας δεν γίνονται επιστροφή. (Αναγράφετε στην περιγραφή του προϊόντος σε περίπτωση που το προϊόν είναι κατόπιν παραγγελίας.)


Επισήμανση: Προσοχή!!! Προϊόντα - ανταλλακτικά προϊόντων δεν επιστρέφονται (πχ ανταλλακτικά πολυθρόνων, ανταλλακτικά ξαπλώστρας, ανταλλακτικά ομπρελών)


Επισήμανση: Προσοχή!!! Αν ένα προϊόν έχει συσκευασία περισσότερα από 1 τεμ. (π.χ. 2-4-6-8) και συναρμολογηθεί ένα τεμ. δεν γίνεται επιστροφή όλης της συσκευασίας


ΕπισήμανσηΠροσοχή!!! Τα γυάλινα προϊόντα δεν επιστρέφονται λόγω ευθραυστότητας.


ΕπισήμανσηΠροσοχή!!! Τα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα από αφρό μνήμης πχ πουφ, στρώματα δεν επιστρέφονται.


Επισήμανση: Στην περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, το EnterHome αναλαμβάνει την αντικατάσταση μέρους ή ολόκληρου του προϊόντος αν χρειαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη. Γι αυτό θα σας ζητηθεί να μας στείλετε φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος και της αρχικής του συσκευασίας. (Eντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα)


Επισήμανση: Τα προϊόντα που χρίζουν αντικατάσταση ή επιδιόρθωση, θα πρέπει να επιστραφούν (ακριβώς με την ίδια διαδικασία που απεστάλησαν και στην αρχική τους συσκευασία)

Αφού ελεγχθούν τότε γίνεται αντικατάσταση ή επιδιόρθωση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικατασταθούν προϊόντα τα οποία δεν έχουν επιστρέψει πρώτα για έλεγχο.


Επισήμανση: Κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνετε η βιντεοσκόπηση κατά το άνοιγμα της συσκευασίας.


Επισήμανση: Όταν πραγματοποιηθεί αγορά και ο πελάτης δεν ελέγχει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος (διαστάσεις χρώμα κτλ...), είναι στη διακριτική ευχέρεια του EnterHome.gr για την αποδοχή επιστροφής του προϊόντος.


  Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα είτε τα ελαττωματικά θα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία με όλα τους τα ανταλλακτικά και να μην έχουν μονταριστεί.

Αγόρασα ένα έπιπλο TV, πλήρωσα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και η παραγγελία μου έφτασε ακριβώς στην ώρα της. Είχα κάποια απορία σχετικά με το έπιπλο και με πήραν τηλέφωνο για να με βοηθήσουν ενώ έστειλα email. Super εξυπηρέτηση, τι άλλο να πω;
- Spyros Oikonomopoulos
Παρέλαβα τρεις μέρες πριν μία δερμάτινη καρέκλα γραφείου με ένα μικρό ελάττωμα. Έπειτα από επικοινωνία με τον προϊστάμενο του καταστήματος το προϊόν αντικαταστάθηκε έγκαιρα!!Πολύ καλή επικοινωνία και εξυπηρέτηση. Ευχαριστούμε πολύ!!
- manousaki eirini
Κ. Λ. Απίστευτη επαγγελματική εξυπηρέτηση. Με την καταχώρηση της παραγγελίας αμέσως με ενημέρωσαν για τα σταδια διακπεραιωσης και σε 4 ημερες τα προιοντα ( 2 καρέκλες ) ήταν στην πόρτα μου. Συγχαρητήρια, το συνιστώ ανεπιφύλακτα και ελπίζω να υπάρξουν και άλλοι μιμητές τέτοιας επαγγελματικής εξυπήρετησης
- Lazaros Kritikopoulos
Αψογοι σε κάθε μετρήσιμο κριτήριο. Ενδεχομένως οι οδηγίες συναρμολόγησης να μπορούσαν να είναι καλύτερες αλλά αυτό δεν είμαι σίγουρος αν αφορά την εταιρεία με δεδομένο ότι κάνει εμπόριο και πιθανότατα δεν κατασκευάζει τα είδη που πουλάει.
- tasos dagres
Εκανα παραγγελια ενα τραπεζακι σαλονιου,ενα κομοδινο,και ενα σκαμπο.τεταρτη τα παρηγγειλα το Σαββατο το πρωι τα ειχα εξω απο την πορτα μου.εμεινα απολυτα ευχαριστημενος και με την συκευασια και με την συνεπεια του συγκεκριμενου καταστηματος.σιγουρα θα ξαναπροτιμηθει.
- ktikti
Άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση, άμεση παραλαβη την επόμενη ημέρα και μάλιστα εκτός Αθηνών, ποικιλία μεθόδων πληρωμής. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
- ioan.lachana
Loading...
Loading...
Loading...