Τρόποι Αποστολής

Το www.enterhome.gr σας παρέχει τους εξής τρόπους αποστολής :

 1. Μεταφορική & παράδοση στο πεζοδρόμιο της διεύθυνση σας  (Παράδοση 3-7 εργάσιμες ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί)
 2. Μεταφορική & παραλαβή από πρακτορείο (Παράδοση 3-7 εργάσιμες ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί)
 3. Παράδοση στην Κεντρική μας Μεταφορική ΠΑΚΕΤΟ-(Βασιλάκης Δημήτριος Ε.) Δράκοντος 90, Αθήνα, 10442, τηλ. 2167002198 . (Παράδοση σε 3-7 εργάσιμες ημέρες).
 4. Παράδοση στην μεταφορική της επιλογής σας, ΕΝΤΟΣ Αθηνών, τα προϊόντα ενδέχεται αν είναι παραπάνω από ένα προμηθευτή να παραδοθούν τμηματικά στην μεταφορική σας (Παράδοση 3-7 εργάσιμες ημέρες. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κόστος και η εύθύνη πέρα από τη δική μας μεταφορική, είναι δικό σας).

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Οι παραγγελίες κυρίως στους χειμερινούς μήνες ενδέχεται να έχουν απόκλιση από το χρόνο παράδοσης που αναγράφουμε (λόγω μη τακτικής συγκοινωνίας ή καιρικών συνθηκών)
 Για τις παραγγελίες που έχουν δωρεάν μεταφορικά, οι παραλαβές των προϊόντων γίνονται μόνο από το πρακτορείο της περιοχής σας.
 Η παράδοση των προϊόντων από τις μεταφορικές γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα του ωραρίου και της ημέρας  της κατά τόπους μεταφορικής.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν παραλαμβάνετε τα δέματα απο τις μεταφορικές, είτε είναι η παράδοση στο πεζοδρόμιο, είτε τα παραλαμβάνετε εσείς οι ίδιοι, είτε τα παραλαμβάνει η μεταφορική σας, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ελέγχετε την συσκευασία, εάν είναι σε καλή κατάσταση. Εάν δείτε φθορά, σχήσιμο, χτύπημα, αρνηθείτε την παραλαβή και καλέστε μας.  Με την υπογραφή σας στην μεταφορική, συμφωνείτε ότι παραλάβατε Άρτιο το προϊόν. Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά όλοι οι τρόποι αποστολής μεταφορικών 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
 

 • ​​Μεταφορική & παράδοση στο πεζοδρόμιο της διεύθυνση σας (Παράδοση 3-7 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί)

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και το σύστημα θα σας χρεώσει αυτόματα το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για τις πόλεις όλων των νομών της Ελλάδας).Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πόλης (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το πρακτορείο μεταφορών.
Σε περίπτωση που θέλετε το πρακτορείο μεταφορών να παραδώσει την παραγγελία σας στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε εσείς με το πρακτορείο και να χρεωθείτε με το επιπλέον κόστος μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών). Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 3-7 ημέρες εργάσιμες ανάλογα την περιοχή που θέλετε να αποσταλεί

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή φθορά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά έως το πεζοδρόμιο σας (οπότε ελέγξτε σχολαστικά την συσκευασία πριν την παραλαβή).Κατά την παραλαβή αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή φθορά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Η παράδοση των προϊόντων από τις μεταφορικές γίνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα του ωραρίου και της ημέρας  της κατά τόπους μεταφορικής.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Στη νησιωτική Ελλάδα (εκτός Ρόδου και Κρήτης σε συγκεκριμένες περιοχές) οι παραλαβές γίνονται από το πρακτορείο της μεταφορικής.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
 
 • Μεταφορική & παραλαβή από πρακτορείο (Παράδοση 3-7 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί)
Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και το σύστημα θα σας χρεώσει αυτόματα το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει τη μεταφορά της παραγγελίας σας έως το κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας και έπειτα αναλαμβάνετε εσείς να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πρακτορείο και τη μεταφορά του με δική σας ευθύνη. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 3-7 εργάσιμες ημέρες ανάλογα την περιοχή που θέλετε να αποσταλεί.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή φθορά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά μέχρι το πρακτορείο (οπότε ελέγξτε σχολαστικά την συσκευασία πριν την παραλαβή). Κατά την παραλαβή αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή φθορά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών χωρίς να παραλάβετε και να υπογράψετε. Μετά την παραλαβή των προϊόντων από το πρακτορείο δεν αναγνωρίζεται κάποια απώλεια ή φθορά.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
 

 • Παράδοση στην μεταφορική της επιλογής σας, ΕΝΤΟΣ Αθηνών, τα προϊόντα ενδέχεται αν είναι παραπάνω από ένα προμηθευτή να παραδοθούν τμηματικά στην μεταφορική σας (Παράδοση 3-7 εργάσιμες ημέρες. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κόστος και η εύθύνη πέρα από τη δική μας μεταφορική, είναι δικό σας).

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί στην μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε και το σύστημα θα σας χρεώσει αυτόματα το ελάχιστο κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε ΕΝΤΟΣ Αθηνών και έπειτα αναλαμβάνετε εσείς και η μεταφορική που επιλέξατε την ευθύνη αλλά και το κόστος από την Αθήνα (σημείο παράδοσης) έως τον τελικό προορισμό .


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βρίσκονται σε αποθήκες logistics σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απ' όπου και αποστέλλονται . πρόσβαση σε αυτές έχει μόνον η μεταφορική που έχουμε επισυνάψει σύμβαση. Οι πελάτες μας μπορούν να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους ή από την έδρα της εκάστοτε μεταφορικής με το ελάχιστο κόστος ή να παραδίδουμε στην διεύθυνση του πελάτη(πεζοδρόμιο) όπως επίσης να του παραδίδουμε στην δικιά του συνεργαζόμενη μεταφορική εντός Αθηνών.


  Αγόρασα ένα έπιπλο TV, πλήρωσα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και η παραγγελία μου έφτασε ακριβώς στην ώρα της. Είχα κάποια απορία σχετικά με το έπιπλο και με πήραν τηλέφωνο για να με βοηθήσουν ενώ έστειλα email. Super εξυπηρέτηση, τι άλλο να πω;
  - Spyros Oikonomopoulos
  Παρέλαβα τρεις μέρες πριν μία δερμάτινη καρέκλα γραφείου με ένα μικρό ελάττωμα. Έπειτα από επικοινωνία με τον προϊστάμενο του καταστήματος το προϊόν αντικαταστάθηκε έγκαιρα!!Πολύ καλή επικοινωνία και εξυπηρέτηση. Ευχαριστούμε πολύ!!
  - manousaki eirini
  Κ. Λ. Απίστευτη επαγγελματική εξυπηρέτηση. Με την καταχώρηση της παραγγελίας αμέσως με ενημέρωσαν για τα σταδια διακπεραιωσης και σε 4 ημερες τα προιοντα ( 2 καρέκλες ) ήταν στην πόρτα μου. Συγχαρητήρια, το συνιστώ ανεπιφύλακτα και ελπίζω να υπάρξουν και άλλοι μιμητές τέτοιας επαγγελματικής εξυπήρετησης
  - Lazaros Kritikopoulos
  Αψογοι σε κάθε μετρήσιμο κριτήριο. Ενδεχομένως οι οδηγίες συναρμολόγησης να μπορούσαν να είναι καλύτερες αλλά αυτό δεν είμαι σίγουρος αν αφορά την εταιρεία με δεδομένο ότι κάνει εμπόριο και πιθανότατα δεν κατασκευάζει τα είδη που πουλάει.
  - tasos dagres
  Εκανα παραγγελια ενα τραπεζακι σαλονιου,ενα κομοδινο,και ενα σκαμπο.τεταρτη τα παρηγγειλα το Σαββατο το πρωι τα ειχα εξω απο την πορτα μου.εμεινα απολυτα ευχαριστημενος και με την συκευασια και με την συνεπεια του συγκεκριμενου καταστηματος.σιγουρα θα ξαναπροτιμηθει.
  - ktikti
  Άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση, άμεση παραλαβη την επόμενη ημέρα και μάλιστα εκτός Αθηνών, ποικιλία μεθόδων πληρωμής. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
  - ioan.lachana
  Loading...
  Loading...
  Loading...